Uncategorized

Social Media Kitchen: Linkman en Queromedia serveren het heet (van de naald)

By February 16, 2017 No Comments

Social Media Kitchen, het succesconcept dat Linkman in 2012 lanceerde, is terug. En deze keer bindt ook Queromedia de keukenschort voor. Het nieuw samengestelde gezin serveert op 16 en 23 maart een driegangenmenu van experts. Tijdens de licht verteerbare lunch krijgen marketingprofessionals en bedrijfsleiders inzicht in de meest recente ontwikkelingen binnen marketing en communicatie. Netwerken gebeurt gewoon gezellig aan tafel. Niet het zoveelste zoutloze seminarie dus.

In 2012 betrok Linkman als kersvers agency een loft-met-open-keuken. De setting vroeg gewoon om huiskamerevents met kleine groepen deelnemers. Daarin onderscheidt Social Media Kitchen zich meteen van grote seminaries, waar amper tijd is voor vragen en waar netwerken meestal neerkomt op beleefd glimlachen naar honderden gezichten die na het event nog even vreemd zijn als ervoor.

Ons kantoor groeide, maar de interactieve aanpak in kleine groep bleef. Er is ook heel wat veranderd sinds de allereerste editie van Social Media Kitchen. Het diner is een lunch geworden; niet alleen omdat de deelnemers dreigden te blijven overnachten, maar ook omdat we merkten dat ze graag het maximum uit hun werkdag halen. Verder moeten we onze deelnemers vandaag niet meer overtuigen van het nut van sociale media, maar helpen we ze om betere resultaten te boeken met hun campagnes. Dit doen we met specialisten uit eigen huis: zij serveren 4 tot 5 keer per jaar de laatste trends rond platformen, media en content. En sushi, want dat blijkt hét favoriete marketeersmaal.

Meer info : www.socialmediakitchen.be

Contact

Contactpersoon Linkman:

Lander Janssens
Strategy Director (
lander@linkman.be)
0474/62 66 98